IN OPTIE! Prachtig 2-slpk app met zuid-terras!

OMSCHRIJVING

IN OPTIE!
Op de eerste verdieping van dit prachtige nieuwbouwproject vinden we dit tweeslaapkamer-appartement. Het is gelegen vlakbij het bruisende winkelcentrum van Mortsel, de groengebieden Fort IV en Klein Zwitserland, het openbaar vervoer (tram, trein, bus) en verschillende grote invalswegen. Bij het project staan rust, duurzaamheid en groen centraal.

Indeling
We komen binnen in de hal waar een uitsparing is voorzien voor een vestiaire. De hal biedt toegang tot de 2 slaapkamers (op keramische parket tegels) die aan de voorzijde van het gebouw gelegen zijn, het apart toilet, de badkamer (voorzien van inloopdouche en lavabo), de berging en de leefruimte.
De berging is voorzien van de technische installaties en eveneens van een aansluiting voor de wasmachine en de droogkast.
De zonnige leefruimte (op keramische parket tegels) bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en geeft uitzicht op de achterliggende groene bomen. Via grote schuiframen komen we op het ruime, zuid-gerichte hardhouten terras.
De open leefkeuken is voorzien van alle comfort: een spoelbak met afdruipblad en ééngreepsmengkraan, ingebouwde vitrokeramische kookplaat met 4 kookzones, dampkap, ingebouwde koelkast en vaatwasser. In de opbergkasten is een nis voorzien waar een (combi-)oven geplaatst kan worden.

Pluspunten
- Hoogrendement dubbele beglazing, hittebestendig aan zonzijde en akoestisch isolerend aan straatkant
- Voorzien van een modern ventilatiesysteem D
- Aan de zuidzijde, ramen voorzien van zonnescreens met afstandsbediening
- Ondergrondse fietsenstalling voor 3 fietsen met oplaadstekker
- Hoog akoestisch en thermisch comfort
- Oase van rust met groen uitzicht
- Gunstige locatie

Nuttige informatie
- Bij het appartement hoort een ondergrondse autostaanplaats met oplaadstekker die men verplicht moet huren voor € 55/maand
- Gemeenschappelijke kosten: € 55/maand (incl. onderhoud gemene delen, minuterie, lift, automatische garagepoort, onderhoud voortuin)
- EPB in aanvraag
- beschikbaar vanaf 01/12/2021

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via mail hallo@habicom.be of surf naar www.habicom.be
De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.
  

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Groen dak

Dakbedekking

Vegetatie

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Lift

Ja

Keuken

Alle comfort

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Erfgoed

Nee

€ 875

  • 2

  • 1

  • 80.2 m2

Uw vastgoedadviseur

Lore Reher

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

  • 03 449 42 41
  • Chat met ons
Mail ons CORONA-regels bij plaatsbezoeken


€ 875

  • 2

  • 1

  • 80.2 m2

IN OPTIE! Prachtig 2-slpk app met zuid-terras!

Uw vastgoedadviseur

Lore Reher

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

  • 03 449 42 41
  • Chat met ons
Mail ons CORONA-regels bij plaatsbezoeken

ALGEMEEN

OMSCHRIJVING

IN OPTIE! Op de eerste verdieping van dit prachtige nieuwbouwproject vinden we dit tweeslaapkamer-appartement. Het is gelegen vlakbij het bruisende winkelcentrum van Mortsel, de groengebieden Fort IV en Klein Zwitserland, het openbaar vervoer (tram, trein, bus) en verschillende grote invalswegen. Bij het project staan rust, duurzaamheid en groen centraal.

Indeling We komen binnen in de hal waar een uitsparing is voorzien voor een vestiaire. De hal biedt toegang tot de 2 slaapkamers (op keramische parket tegels) die aan de voorzijde van het gebouw gelegen zijn, het apart toilet, de badkamer (voorzien van inloopdouche en lavabo), de berging en de leefruimte. De berging is voorzien van de technische installaties en eveneens van een aansluiting voor de wasmachine en de droogkast. De zonnige leefruimte (op keramische parket tegels) bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en geeft uitzicht op de achterliggende groene bomen. Via grote schuiframen komen we op het ruime, zuid-gerichte hardhouten terras. De open leefkeuken is voorzien van alle comfort: een spoelbak met afdruipblad en ééngreepsmengkraan, ingebouwde vitrokeramische kookplaat met 4 kookzones, dampkap, ingebouwde koelkast en vaatwasser. In de opbergkasten is een nis voorzien waar een (combi-)oven geplaatst kan worden.

Pluspunten - Hoogrendement dubbele beglazing, hittebestendig aan zonzijde en akoestisch isolerend aan straatkant - Voorzien van een modern ventilatiesysteem D - Aan de zuidzijde, ramen voorzien van zonnescreens met afstandsbediening - Ondergrondse fietsenstalling voor 3 fietsen met oplaadstekker - Hoog akoestisch en thermisch comfort - Oase van rust met groen uitzicht - Gunstige locatie

Nuttige informatie - Bij het appartement hoort een ondergrondse autostaanplaats met oplaadstekker die men verplicht moet huren voor € 55/maand - Gemeenschappelijke kosten: € 55/maand (incl. onderhoud gemene delen, minuterie, lift, automatische garagepoort, onderhoud voortuin) - EPB in aanvraag - beschikbaar vanaf 01/12/2021

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via mail hallo@habicom.be of surf naar www.habicom.be De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Groen dak

Dakbedekking

Vegetatie

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Lift

Ja

Keuken

Alle comfort

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek