Interessante handelswoning met magazijn!

OMSCHRIJVING

Uitstekend gelegen in het centrum van Mortsel, vinden we deze interessante handelswoning met achtergelegen magazijn! De bus-en tramhalte bevinden zich voor de deur en ook de belangrijke toegangswegen zijn vlot te bereiken!
Het eigendom bestaat uit een gelijkvloerse handelsruimte met tuin, een duplex-appartement én een magazijn met tuin. Het appartement en het magazijn zijn op heden verhuurd. De gelijkvloerse handelsruimte is zonet vrijgekomen waardoor het onmiddellijk beschikbaar is!

Handelsruimte (+/-105m²):
Vooraan is de handelsruimte volledig open en beschikt deze over zeer veel lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de voor-en achterzijde alsook de verschillende lichtkoepels. Achteraan vinden we een apart toilet alsook een polyvalente ruimte die tal van functies kan aannemen. Zowel de open ruimte als de polyvalente ruimte hebben een rechtstreekse toegang tot de aangename tuin waar het heerlijk vertoeven is! Terug binnen geeft de open trap vervolgens toegang tot de eerste verdieping waar de handelsruimte beschikt over een kitchenette en een extra bureau ruimte! Ook de kelder is eenvoudig te bereiken vanuit de handelsruimte.

Appartement (+/-100m²):
We betreden het appartement via de aparte inkomhal en nemen we de trap naar de eerste verdieping. Hier beschikt het appartement over een woonkamer op laminaat met aansluitend de keuken welke voorzien is van de nodige toestellen (o.a inductiekookvuur, dampkap, vaatwasser, etc) en van waaruit u toegang heeft tot het terras achteraan. De tussenverdieping beschikt vervolgens over een ruime wasplaats, een apart toilet en de badkamer welke voorzien is van een ligbad met douchescherm en een dubbel lavabomeubel. Op de tweede verdieping geeft de overloop tenslotte toegang tot de 2 ruime slaapkamers op laminaat. Ook vanuit het appartement is er een rechtstreekse toegang tot de kelder.

Garage/magazijn (+/-60m²):
Via de inrit op de Floris de Cuijperstraat bereiken we het magazijn en gaan we binnen via de sectionale poort. Vooraan beschikt het magazijn over een apart toilet met handenwasser en achteraan is er via de deur toegang tot de bijhorende tuin. Dankzij de aanwezige hoogte kan er eenvoudig een grote camionette gestald worden. Er is een alarminstallatie aanwezig!

Algemeen: grondige renovatie 2001 - 2002, aparte gas en elektriciteitsmeters, tussenmeters voor waterverbruik, dubbele beglazing, mogelijkheid tot omvorming naar appartement, EK conform!

EPC: Appartement: 398 kWh/m²
          Handelsgelijkvloers: F-label (geen rekening gehouden met uitgevoerde isolatiewerken)

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, bel ons op 03-449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be.
De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

Meer info over Mortsel?  Bezoek www.woneninmortsel.be
  

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

20220517-0002605145-RES-1

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

398 kWh/m2

Voorkooprecht

Nee

Bouwvergunning verkregen

Ja

Dagvaarding en herstelvordering

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Juridische beslissing

Nog niet aangevraagd

Bestemming

Woongebied

Afgebakend overstromingsgebied

Nee

Risicozone voor overstromingen

niet ingesteld

Overstromingsgevoelig

niet ingesteld

Afgebakende oeverzone

Nee

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Noordoost

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Erfgoed

Nee

€ 398.000

 • 2

 • 1

Uw vastgoedadviseur

Gian Wouters

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons


€ 398.000

 • 2

 • 1

Interessante handelswoning met magazijn!

Uw vastgoedadviseur

Gian Wouters

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

 • Prijs: € 398.000
 • Kadastraal inkomen: € 2.673
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Garage: 1
 • Adres: Antwerpsestraat 120, 2640 MORTSEL
 • Grondoppervlakte: 409 m²
 • Bouwjaar: 1940

OMSCHRIJVING

Uitstekend gelegen in het centrum van Mortsel, vinden we deze interessante handelswoning met achtergelegen magazijn! De bus-en tramhalte bevinden zich voor de deur en ook de belangrijke toegangswegen zijn vlot te bereiken! Het eigendom bestaat uit een gelijkvloerse handelsruimte met tuin, een duplex-appartement én een magazijn met tuin. Het appartement en het magazijn zijn op heden verhuurd. De gelijkvloerse handelsruimte is zonet vrijgekomen waardoor het onmiddellijk beschikbaar is!

Handelsruimte (+/-105m²): Vooraan is de handelsruimte volledig open en beschikt deze over zeer veel lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de voor-en achterzijde alsook de verschillende lichtkoepels. Achteraan vinden we een apart toilet alsook een polyvalente ruimte die tal van functies kan aannemen. Zowel de open ruimte als de polyvalente ruimte hebben een rechtstreekse toegang tot de aangename tuin waar het heerlijk vertoeven is! Terug binnen geeft de open trap vervolgens toegang tot de eerste verdieping waar de handelsruimte beschikt over een kitchenette en een extra bureau ruimte! Ook de kelder is eenvoudig te bereiken vanuit de handelsruimte.

Appartement (+/-100m²): We betreden het appartement via de aparte inkomhal en nemen we de trap naar de eerste verdieping. Hier beschikt het appartement over een woonkamer op laminaat met aansluitend de keuken welke voorzien is van de nodige toestellen (o.a inductiekookvuur, dampkap, vaatwasser, etc) en van waaruit u toegang heeft tot het terras achteraan. De tussenverdieping beschikt vervolgens over een ruime wasplaats, een apart toilet en de badkamer welke voorzien is van een ligbad met douchescherm en een dubbel lavabomeubel. Op de tweede verdieping geeft de overloop tenslotte toegang tot de 2 ruime slaapkamers op laminaat. Ook vanuit het appartement is er een rechtstreekse toegang tot de kelder.

Garage/magazijn (+/-60m²): Via de inrit op de Floris de Cuijperstraat bereiken we het magazijn en gaan we binnen via de sectionale poort. Vooraan beschikt het magazijn over een apart toilet met handenwasser en achteraan is er via de deur toegang tot de bijhorende tuin. Dankzij de aanwezige hoogte kan er eenvoudig een grote camionette gestald worden. Er is een alarminstallatie aanwezig!

Algemeen: grondige renovatie 2001 - 2002, aparte gas en elektriciteitsmeters, tussenmeters voor waterverbruik, dubbele beglazing, mogelijkheid tot omvorming naar appartement, EK conform!

EPC: Appartement: 398 kWh/m² Handelsgelijkvloers: F-label (geen rekening gehouden met uitgevoerde isolatiewerken)

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, bel ons op 03-449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be. De waarde van uw eigendom kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

Meer info over Mortsel? Bezoek www.woneninmortsel.be

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Noordoost

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek