Appartement MORTSEL (2640)

OMSCHRIJVING

Op een uitstekende locatie nabij het centrum van Mortsel, vinden we dit op te frissen appartement met 2 slaapkamers in een verzorgd gebouw! Dankzij de centrale locatie kan u tal van winkels, restaurants, cafés, scholen, sportfaciliteiten, .... op wandelafstand van het appartement vinden. Verder is ook het openbaar vervoer met diverse tram/bus lijnen en station Oude God in overvloed aanwezig en heeft u ook met de wagen en fiets een uitstekende bereikbaarheid. Hiernaast is er met Fort V en Park Oude God ook heel wat groen in de onmiddellijke omgeving te vinden!

Via de recentelijk geschilderde inkomhal komen we binnen in het gebouw en nemen we de trap of lift tot de eerste verdieping. We stappen binnen in de hal (+/-9m²) met ruime ingemaakte kast (0,60m * 2m) welke toegang geeft tot de lichte en ruime woonkamer (+/-33m²) met sierhaard. Van hieruit hebben we meteen toegang tot het zeer aangename en Z-geörienteerde terras (+/-7m²) met bergkast waar u heerlijk kan vertoeven! Aansluitend aan de woonkamer vinden we vervolgens de verzorgde keuken (+/-8m²) op tegelvloer welke voorzien is van een keramisch kookvuur, dampkap, dubbele spoelbak, heel wat bergruimte en de aansluiting voor het (vaat)wasmachine. Van hieruit is er ook nog toegang tot het tweede W-geörienteerde terras (+/-2m²) en het creëren van een ruime open keuken behoort hier zeker ook tot de mogelijkheden!

Verder geeft de inkomhal toegang tot de 2 slaapkamers op tegelvloer (16m² en 10m²) en tot de te renoveren badkamer (+/-3m²) met ligbad en lavabomeubel. Het toilet is apart.

Vaste kosten bedragen 200 euro/maand (provisie water en verwarming, meter opname, lift, blokpolis, beheerkosten, onderhoud gebouw, poetsen gang, minuterie en 90 euro voor het reservekapitaal)

Algemeen: dubbele beglazing, verwarming op gas (vernieuwd in 2013), dak vernieuwd en geïsoleerd (2017), gemeenschappelijke inkom en voordeur vernieuwd (2018), lift conform, individuele watermeters!

EPC: 229 kWh/m² Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Kortom, een op te frissen appartement in een zeer verzorgd gebouw!

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be

De waarde van uw eigendom kennen ? Maak vrijblijvend een afspraak met onze habicom expert in uw buurt.

Meer info over Mortsel?  Bezoek de nieuwe website www.woneninmortsel.be

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

2194574

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

229 kWh/m2

Voorkooprecht

Nee

Bouwvergunning verkregen

Ja

Dagvaarding en herstelvordering

In aanvraag

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Juridische beslissing

Nog niet aangevraagd

Bestemming

In aanvraag

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Lift

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Erfgoed

Nee

€ 179.000

 • 2

 • 1

 • 80 m2

Uw vastgoedadviseur

Gian Wouters

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons
 • Adres: Armand Segerslei 91, 2640 MORTSEL
 • Kadastraal inkomen: € 805
 • Netto oppervlakte: 80 m²
 • Woongedeelte: 33 m²
 • Bouwjaar: 1967


€ 179.000

 • 2

 • 1

 • 80 m2

Appartement

MORTSEL (2640)

Uw vastgoedadviseur

Gian Wouters

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

 • Prijs: € 179.000
 • Kadastraal inkomen: € 805
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 1
 • Adres: Armand Segerslei 91, 2640 MORTSEL
 • Netto oppervlakte: 80 m²
 • Woongedeelte: 33 m²
 • Bouwjaar: 1967

OMSCHRIJVING

Op een uitstekende locatie nabij het centrum van Mortsel, vinden we dit op te frissen appartement met 2 slaapkamers in een verzorgd gebouw! Dankzij de centrale locatie kan u tal van winkels, restaurants, cafés, scholen, sportfaciliteiten, .... op wandelafstand van het appartement vinden. Verder is ook het openbaar vervoer met diverse tram/bus lijnen en station Oude God in overvloed aanwezig en heeft u ook met de wagen en fiets een uitstekende bereikbaarheid. Hiernaast is er met Fort V en Park Oude God ook heel wat groen in de onmiddellijke omgeving te vinden! Via de recentelijk geschilderde inkomhal komen we binnen in het gebouw en nemen we de trap of lift tot de eerste verdieping. We stappen binnen in de hal (+/-9m²) met ruime ingemaakte kast (0,60m * 2m) welke toegang geeft tot de lichte en ruime woonkamer (+/-33m²) met sierhaard. Van hieruit hebben we meteen toegang tot het zeer aangename en Z-geörienteerde terras (+/-7m²) met bergkast waar u heerlijk kan vertoeven! Aansluitend aan de woonkamer vinden we vervolgens de verzorgde keuken (+/-8m²) op tegelvloer welke voorzien is van een keramisch kookvuur, dampkap, dubbele spoelbak, heel wat bergruimte en de aansluiting voor het (vaat)wasmachine. Van hieruit is er ook nog toegang tot het tweede W-geörienteerde terras (+/-2m²) en het creëren van een ruime open keuken behoort hier zeker ook tot de mogelijkheden! Verder geeft de inkomhal toegang tot de 2 slaapkamers op tegelvloer (16m² en 10m²) en tot de te renoveren badkamer (+/-3m²) met ligbad en lavabomeubel. Het toilet is apart. Vaste kosten bedragen 200 euro/maand (provisie water en verwarming, meter opname, lift, blokpolis, beheerkosten, onderhoud gebouw, poetsen gang, minuterie en 90 euro voor het reservekapitaal) Algemeen: dubbele beglazing, verwarming op gas (vernieuwd in 2013), dak vernieuwd en geïsoleerd (2017), gemeenschappelijke inkom en voordeur vernieuwd (2018), lift conform, individuele watermeters! EPC: 229 kWh/m² Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Kortom, een op te frissen appartement in een zeer verzorgd gebouw! Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of mail ons via hallo@habicom.be De waarde van uw eigendom kennen ? Maak vrijblijvend een afspraak met onze habicom expert in uw buurt. Meer info over Mortsel?  Bezoek de nieuwe website www.woneninmortsel.be

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

2194574

EPC

229 kWh/m2

Comfort

Verwarming

CV op gas

Orientatie Achtergevel

Zuid

Type dak

Plat dak

Dakbedekking

Roofing

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Lift

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Raamkozijn

alu

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek