Assistentiewoning - Lichtrijke penthouse

OMSCHRIJVING

ASSISTENTIEWONINGEN - SERVICEFLATS  'PENTHOUSE'
In de nieuwe woonwijk 'Keysershoek', gelegen net buiten het centrum van Kontich, vinden we dit prachtige project met assistentiewoningen.
Met deze luxueuze serviceflat (personen vanaf 65 jaar) combineert u een zelfstandig leven met een dienstverlening op maat!
Het pakket Zorg- en dienstverlening (verplichte formule) omvat de nodige dienstverlening om comfortabel en veilig wonen te garanderen en kost 13,33 euro per dag.

In deze kleinschalige nieuwbouw wijk met aandacht voor groen is het heerlijk rustig wonen, vlakbij het centrum van Kontich.
De doordachte aangelegde verbindingen per wandel- en fietspad naar de omliggende straten, maken het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen optimaal bereikbaar.

Er zijn verschillende penthouse-flats beschikbaar met 1 slaapkamer zodat u vrije keuze heeft op gebied van indeling, oriëntatie en ligging, tuin of terras.
Alle keukens zijn voorzien van alle nodige toestellen zoals een vaatwasser, koelkast, microgolfoven, kookplaat en dampkap.
De badkamers zijn ruim en rolstoelvriendelijk en omvatten een open douche met zitje, een hangtoilet met muursteunen en een lavabo.
Bijkomende inrichting is mogelijk in overleg met de eigenaar. Elke badkamer is bovendien uitgerust met een noodknop.
Verder loopt de onderhoudsvriendelijke vloer overal drempelloos door en zijn er grote ramen voor optimale lichtinval.

In het gebouw kan je verder nog gebruik maken van een fietsenstalling in de kelderverdieping, alsook van de fietsenbeugels voor het gebouw.
Er is ook een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar je met de buren gezellig een kopje koffie kan drinken en waar activiteiten worden gepland en geafficheerd.
Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats en/of kelderberging bij te huren.
De tuinen worden onderhouden door de gemeenschap.

Huurprijs ondergrondse parkeerplaats: 2,50 euro per dag
Huurprijs kelderberging: 1,00 euro per dag
Onmiddellijk beschikbaar
EPB in aanvraag !

Klik door naar de advertentie op onze website voor de volledige omschrijving van de faciliteiten en dienstverlening.
Voor meer informatie kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be
Meer info over Kontich ? www.woneninkontich.be


Volgende faciliteiten zijn inbegrepen in de huurprijs:
- huisvesting in een gebouw dat voldoet aan de wettelijke normen voor assistentiewoningen 'zorg- en dienstverlening'
- gebruik gemeenschappelijke delen (trap, lift, gemeenschappelijke ruimte...)
- onderhoud gemeenschappelijke delen en tuin
- onderhoud technische installaties (centrale verwarming, lift...)

Pakket Zorg- en dienstverlening: (bijkomend 13,33 euro per dag)
- brandverzekering inboedel en familiale verzekering
- wekelijks reinigen van de gemene delen
- verplichte jaarkeuring van noodverlichting, rookdetectoren, rookluiken, brandblussers en brandhaspels
- huisvuilophaling (sorteren in de kelderruimten)
- alarm- en communicatiesysteem
- 24u/24u permanentie door de woonassistent
- deelname aan (animatie)activiteiten in WZC Familiehof
- aanwezigheid van de woonassistent op vooraf vastgestelde tijdstippen
- organisatie crisis- en/of overbruggingszorg
- lidmaatschap gebruikersraad
- organisatie van het nodige toezicht om de bewoner een rustige en veilige bewoning te waarborgen, ook bij diens afwezigheid
- cameratoezicht
- organisatie van het bestellen van medicatie
- organisatie van afspraken kapper, pedicure...
- organisatie van consultaties medische en paramedische zorgverleners
- inrichting gemeenschappelijke ruimte(n)


  

Comfort

Verwarming

CV op gas

Type dak

Plat dak

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Lift

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Erfgoed

Nee

€ 750

  • 1

  • 70 m2

Uw vastgoedadviseur

Heidi Bruyninckx

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

  • 03 449 42 41
  • Chat met ons
Mail ons


€ 750

  • 1

  • 70 m2

Assistentiewoning - Lichtrijke penthouse

Uw vastgoedadviseur

Heidi Bruyninckx

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

  • 03 449 42 41
  • Chat met ons
Mail ons

ALGEMEEN

OMSCHRIJVING

ASSISTENTIEWONINGEN - SERVICEFLATS 'PENTHOUSE' In de nieuwe woonwijk 'Keysershoek', gelegen net buiten het centrum van Kontich, vinden we dit prachtige project met assistentiewoningen. Met deze luxueuze serviceflat (personen vanaf 65 jaar) combineert u een zelfstandig leven met een dienstverlening op maat! Het pakket Zorg- en dienstverlening (verplichte formule) omvat de nodige dienstverlening om comfortabel en veilig wonen te garanderen en kost 13,33 euro per dag.

In deze kleinschalige nieuwbouw wijk met aandacht voor groen is het heerlijk rustig wonen, vlakbij het centrum van Kontich. De doordachte aangelegde verbindingen per wandel- en fietspad naar de omliggende straten, maken het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen optimaal bereikbaar.

Er zijn verschillende penthouse-flats beschikbaar met 1 slaapkamer zodat u vrije keuze heeft op gebied van indeling, oriëntatie en ligging, tuin of terras. Alle keukens zijn voorzien van alle nodige toestellen zoals een vaatwasser, koelkast, microgolfoven, kookplaat en dampkap. De badkamers zijn ruim en rolstoelvriendelijk en omvatten een open douche met zitje, een hangtoilet met muursteunen en een lavabo. Bijkomende inrichting is mogelijk in overleg met de eigenaar. Elke badkamer is bovendien uitgerust met een noodknop. Verder loopt de onderhoudsvriendelijke vloer overal drempelloos door en zijn er grote ramen voor optimale lichtinval.

In het gebouw kan je verder nog gebruik maken van een fietsenstalling in de kelderverdieping, alsook van de fietsenbeugels voor het gebouw. Er is ook een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar je met de buren gezellig een kopje koffie kan drinken en waar activiteiten worden gepland en geafficheerd. Er is de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats en/of kelderberging bij te huren. De tuinen worden onderhouden door de gemeenschap.

Huurprijs ondergrondse parkeerplaats: 2,50 euro per dag Huurprijs kelderberging: 1,00 euro per dag Onmiddellijk beschikbaar EPB in aanvraag !

Klik door naar de advertentie op onze website voor de volledige omschrijving van de faciliteiten en dienstverlening. Voor meer informatie kan u ons contacteren op het nummer 03 449 42 41 of surf naar www.habicom.be Meer info over Kontich ? www.woneninkontich.be

Volgende faciliteiten zijn inbegrepen in de huurprijs: - huisvesting in een gebouw dat voldoet aan de wettelijke normen voor assistentiewoningen 'zorg- en dienstverlening' - gebruik gemeenschappelijke delen (trap, lift, gemeenschappelijke ruimte...) - onderhoud gemeenschappelijke delen en tuin - onderhoud technische installaties (centrale verwarming, lift...)

Pakket Zorg- en dienstverlening: (bijkomend 13,33 euro per dag) - brandverzekering inboedel en familiale verzekering - wekelijks reinigen van de gemene delen - verplichte jaarkeuring van noodverlichting, rookdetectoren, rookluiken, brandblussers en brandhaspels - huisvuilophaling (sorteren in de kelderruimten) - alarm- en communicatiesysteem - 24u/24u permanentie door de woonassistent - deelname aan (animatie)activiteiten in WZC Familiehof - aanwezigheid van de woonassistent op vooraf vastgestelde tijdstippen - organisatie crisis- en/of overbruggingszorg - lidmaatschap gebruikersraad - organisatie van het nodige toezicht om de bewoner een rustige en veilige bewoning te waarborgen, ook bij diens afwezigheid - cameratoezicht - organisatie van het bestellen van medicatie - organisatie van afspraken kapper, pedicure... - organisatie van consultaties medische en paramedische zorgverleners - inrichting gemeenschappelijke ruimte(n)

Comfort

Verwarming

CV op gas

Type dak

Plat dak

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Lift

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Comfort binnen

Dubbele beglazing

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek