IN OPTIE!! Ruime woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte garage

OMSCHRIJVING

In optie! Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning gelegen in de rustige, groene en kindvriendelijke Hof van Riet wijk?
Dan is deze halfopen bebouwing  met 4 slaapkamers, 2 badkamers, droge kelder op stahoogte en garage misschien wel exact wat u zoekt.
   
De Doolhoflaan is gelegen in een zijstraat van de Edegemsestraat die Mortsel met  Edegem verbindt.  Het winkelcentrum van Mortsel en Edegem zijn dan ook vlakbij.
Ook alle openbaar vervoer is in de onmiddellijke omgeving (trein, tram bus) en ook de autosnelweg E19 richting Brussel in op enkele minuten rijden. 
Ook de groene longen Fort 5 van Edegem en Fort 4 van Mortsel zijn niet ver, waar het heerlijk vertoeven is!

Indeling:

We betreden de woning via de ruime inkomhal met voldoende ruimte voor vestiaire en een apart gastentoilet. Lopen we verder door komen we in de ruime leefruimte, die dankzij de grote raampartijen van een optimale natuurlijke lichtinval kan genieten.
Achterliggend bevindt zich de basic ingerichte keuken met zicht op de tuin. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte, ijskast, kookplaat + dampkap, spoeltafel, en een ingebouwde oven.
Tevens is er op het gelijkvloers een apart gastentoilet met handenwasser.

Achter de woning is er ruime tuin met gezellig terras, die nog een opfrisbeurt krijgt.
Zowel de tuin als de inkomhal bieden toegang tot de garage (met automatische poort), voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Voor de garage is er een oprit die kan dienen als staanplaats.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met ligbad/douche combinatie, lavabomeubel + spiegel en een toilet.
De tweede verdieping bereikt u via een vaste trap en beschikt opnieuw over 2 ruime slaapkamers en een douchekamer met wastafel. Tot slot is er nog een uitschuifbare trap, waarmee u toegang krijgt tot de ruime, praktische zolderberging.

Graag som ik de pluspunten van deze woning nog even op:
  
 • Gelegen in een residentiële woonwijk op grens Edegem/Mortsel
 • Centrale locatie, in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, ziekenhuizen, verbindingswegen, ...
 • 4 slaapkamers, 2 badkamers, droge kelder
 • Aparte garage met oprit

EPC: 402 kWh/m²

Huurwaarborg: 3 maanden, plaatsbeschrijving € 245 , Onmiddellijk beschikbaar of in samenspraak met eigenaar.

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.
Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contactgegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen.
Meer info? Mail ons via hallo@habicom.be

  

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

2436889-RES-1

WAT IS EEN EPC WAARDE?

Een EPC is een rapport dat de energiezuinigheid van je woning weergeeft. Op dit certificaat kan je een EPC-kengetal aflezen: dit getal drukt uit hoeveel energie een woning verbruikt per vierkante meter per jaar. Hoe lager je EPC-kengetal, hoe beter de energiescore van je woning is.

Meer info.
EPC

402 kWh/m2

Documenten

Comfort

Verwarming

CV op gas

Type dak

Niet meegedeeld

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Erfgoed

Nee

€ 1.475

 • 4

 • 2

Uw vastgoedadviseur

Lynn Langeraert

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons CORONA-regels bij plaatsbezoeken


€ 1.475

 • 4

 • 2

IN OPTIE!! Ruime woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte garage

Uw vastgoedadviseur

Lynn Langeraert

Meer informatie of
een bezoek ter plaatse aanvragen?

 • 03 449 42 41
 • Chat met ons
Mail ons CORONA-regels bij plaatsbezoeken

ALGEMEEN

OMSCHRIJVING

In optie! Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning gelegen in de rustige, groene en kindvriendelijke Hof van Riet wijk? Dan is deze halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, 2 badkamers, droge kelder op stahoogte en garage misschien wel exact wat u zoekt. De Doolhoflaan is gelegen in een zijstraat van de Edegemsestraat die Mortsel met Edegem verbindt. Het winkelcentrum van Mortsel en Edegem zijn dan ook vlakbij. Ook alle openbaar vervoer is in de onmiddellijke omgeving (trein, tram bus) en ook de autosnelweg E19 richting Brussel in op enkele minuten rijden. Ook de groene longen Fort 5 van Edegem en Fort 4 van Mortsel zijn niet ver, waar het heerlijk vertoeven is!

Indeling:

We betreden de woning via de ruime inkomhal met voldoende ruimte voor vestiaire en een apart gastentoilet. Lopen we verder door komen we in de ruime leefruimte, die dankzij de grote raampartijen van een optimale natuurlijke lichtinval kan genieten. Achterliggend bevindt zich de basic ingerichte keuken met zicht op de tuin. De keuken is voorzien van voldoende kastruimte, ijskast, kookplaat + dampkap, spoeltafel, en een ingebouwde oven. Tevens is er op het gelijkvloers een apart gastentoilet met handenwasser.

Achter de woning is er ruime tuin met gezellig terras, die nog een opfrisbeurt krijgt. Zowel de tuin als de inkomhal bieden toegang tot de garage (met automatische poort), voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Voor de garage is er een oprit die kan dienen als staanplaats.

Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met ligbad/douche combinatie, lavabomeubel + spiegel en een toilet. De tweede verdieping bereikt u via een vaste trap en beschikt opnieuw over 2 ruime slaapkamers en een douchekamer met wastafel. Tot slot is er nog een uitschuifbare trap, waarmee u toegang krijgt tot de ruime, praktische zolderberging.

Graag som ik de pluspunten van deze woning nog even op:

·Gelegen in een residentiële woonwijk op grens Edegem/Mortsel ·Centrale locatie, in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels, scholen, ziekenhuizen, verbindingswegen, ... ·4 slaapkamers, 2 badkamers, droge kelder ·Aparte garage met oprit

EPC: 402 kWh/m²

Huurwaarborg: 3 maanden, plaatsbeschrijving € 245 , Onmiddellijk beschikbaar of in samenspraak met eigenaar.

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'. Kies het moment dat u het beste uitkomt, vul de gevraagde contactgegevens in en klik nadien op verzenden om te bevestigen. Meer info? Mail ons via hallo@habicom.be

STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE

Unieke code

2436889-RES-1

EPC

402 kWh/m2

Documenten

Comfort

Verwarming

CV op gas

Type dak

Niet meegedeeld

Aansluiting aardgas

Ja

Aansluiting waterleiding

Ja

Keuken

Kasten met toestellen

Beglazing

Dubbel

Andere panden in de buurt

IN DE BUURT

Vindt u niet wat u zoekt? Laat ons weten wat je zoekt en wij zoeken voor u!

Zoek