Ganzennest Mortsel

0% Verkocht

Types: Nieuwbouw (1)
Prijzen: € 449.000
Aantal slaapkamers: 4
Netto oppervlakte: 175 m²
In de doodlopende straat Ganzennest, een absolute topligging in Mortsel, vinden we deze prachtige half open nieuwbouwwoning. We betreden de woning via de inkomhal met vestiairehoek en toilet. Rechts komen we binnen in de leefruimte met de grote open keuken. De living met eetkamer is L-vormig en benut de volledige breedte van de gelijkvloerse verdieping. De achtergevel is voorzien van een groot schuifraam dat ons toegang geeft tot de tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met annex dressing, een bureauruimte, badkamer en berging. De tweede verdieping is voorzien van 2 bijkomende slaapkamers en een ruime berging. Hier bevindt zich tevens de tweede badkamer. Leuke extra's: - In de prijs zijn zonnepanelen inbegrepen! - Naast het huis wordt een handige afgesloten fietsenberging voorzien. - kwalitatieve aluminium ramen met 3 puntssluitingen. Bent u opzoek naar een half open én volledig nieuwe woning in een rustige woonbuurt? Mis dan zeker deze buitenkans niet. Verkoop onder BTW-stelstel/registratierechten. De verkoop van dit nieuwbouwproject gebeurt onder de Wet Breyne. Dit geeft u als koper volledige bescherming! Voor meer info, de verkoopplannen en het lastenboek kan u terecht in onze kantoren van Kontich, Mortsel, Wilrijk en Boechout of bel habicom op 03/449.42.41 of mail ons op info@habicom.be De waarde van uw woning kennen? Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

In de doodlopende straat Ganzennest, een absolute topligging in Mortsel, vinden we deze prachtige half open nieuwbouwwoning.

 

We betreden de woning via de inkomhal met vestiairehoek en toilet. Rechts komen we binnen in de leefruimte met de grote open keuken. De living met eetkamer is L-vormig en benut de volledige breedte van de gelijkvloerse verdieping.

De achtergevel is voorzien van een groot schuifraam dat ons toegang geeft tot de tuin.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met annex dressing, een bureauruimte, badkamer en berging.

De tweede verdieping is voorzien van 2 bijkomende slaapkamers en een ruime berging. Hier bevindt zich tevens de tweede badkamer.

 

Leuke extra's:

- In de prijs zijn zonnepanelen inbegrepen!

- Naast het huis wordt een handige afgesloten fietsenberging voorzien.

- kwalitatieve aluminium ramen met 3 puntssluitingen.

 

Bent u opzoek naar een half open én volledig nieuwe woning in een rustige woonbuurt? Mis dan zeker deze buitenkans niet.

 

Verkoop onder BTW-stelstel/registratierechten. De verkoop van dit nieuwbouwproject gebeurt onder de Wet Breyne. Dit geeft u als koper volledige bescherming!   

 

Voor meer info, de verkoopplannen en het lastenboek kan u terecht in onze kantoren van Kontich, Mortsel, Wilrijk en Boechout of bel habicom op  03/449.42.41 of mail ons op info@habicom.be

 

De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.

 

 

Geen documenten