klusjesdienst

uw eigendom
tip top met onze
klusjesdienst!

We verkopen geen huis maar een thuis en net daarom is het cruciaal dat we elk pand optimaal presenteren. Om dat te doen kan een extra likje verf, een grasmachine of het opfrissen van een woonkamer wonderen verrichten.Onze klusjesdienst in het kort:

Zowel kleine als grote klusjes mogelijk

Nu 5 uur gratis* klusjes voor habicom klanten!

Ook te boeken als niet-habicom klant

Haal een hogere verkooprijs van uw eigendom

beter gepresenteerd,
hogere verkoopprijs.

Als vastgoedexperten weten we hoe we een eigendom zodanig moeten presenteren zodat het de hoogst mogelijke verkoopprijs zal behalen. Eigenaars die hun eigendom via habicom te verkopen of verhuren, kunnen beroep doen op onze eigen klusjesman.

Een muur schilderen, nieuwe keuken plaatsen of zelfs de badkamer opnieuw betegelen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden die habicom’s klusjesdienst aanbiedt.

Grotere klus?
Geen probleem!

Ook grotere klussen zijn mogelijk. Hiervoor werkt habicom samen met enkele vaste en betrouwbare partners zoals een loodgieter, een elektricien, een aannemer… De deskundigheid van deze partners staat voorop.

Nu 5 uur gratis* klusjesdienst
bij verkoop voor habicom klanten.

Kleine aanpassingswerken worden gratis* aangeboden als het de verkoop van het eigendom ten goede komt. Voor grotere werken kunnen de eigen klanten beroep doen op een voordeeltarief.
*Informeer bij uw habicom vastgoedexpert naar de voorwaarden.